Πλατεία Ζυγίου στις 28 Αυγούστου 2010

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΣ

 

 

Eίναι με μεγάλη μας χαρά που επικοινωνούμε και πάλι μαζί σας, για να σας εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας για την τακτική παρουσία και τη συμμετοχή σας στις διάφορες δραστηριότητες του Ομίλου μας.

Όπως όλοι αντιλαμβάνεστε, η επιτυχία του Ομίλου εξαρτάται κατά πρώτο και κύριο λόγο από την ενεργό συμμετοχή της νεολαίας στις διάφορες εκδηλώσεις που διοργανώνονται κατά καιρούς και αποσκοπούν στη επανασύνδεση των κατοίκων του Αργακίου, στη διατήρηση και συντήρηση των σχέσεων μεταξύ μας και στη σφυρηλάτηση αρραγούς και αδελφικής φιλίας.

Σας προσκαλούμε, λοιπόν, στις φετινές μας εκδηλώσεις, σε μια βραδιά περισυλλογής, απότισης φόρου τιμής και μνήμης του κατεχόμενου χωριού μας. Οι εκδηλώσεις αυτές θα λάβουν χώρα μέσα σε μια ατμόσφαιρα διασκέδασης, τραγουδιού και χορού και θα παράσχουν την ευκαιρία σε όλους μας να συνάψουμε καινούριες γνωριμίες, να ανταλλάξουμε απόψεις και ιδέες και να μιλήσουμε για τα κοινά μας προβλήματα και προσανατολισμούς. Μέσα από την ανταλλαγή απόψεων και την πείρα που θα προσκτηθεί, ο Όμιλος θα είναι έτοιμος να προγραμματίσει καινούριες εκδηλώσεις με τη δική σας συμμετοχή και εμπλοκή, στα πλαίσια πάντα των δικών σας προβληματισμών και ενδιαφερόντων.

Με την ευκαιρία αυτή θα το εκτιμούσαμε ιδιαίτερα αν είχατε την ευγενή καλοσύνη να ενημερώσετε για τις εκδηλώσεις του Ομίλου μας όσους φίλους, γνωστούς ή συγγενείς σας δεν προσκλήθηκαν από τον Όμιλο να παραστούν στις εκδηλώσεις μας, επειδή δεν κατέστη δυνατόν να εξασφαλίσουμε ακόμα τις ακριβείς διευθύνσεις τους. Θα εκτιμήσουμε την παρουσία τους στις εκδηλώσεις μας, που θα γίνουν στην πλατεία Ζυγίου στις 28 Αυγούστου 2010, στις 7 μ.μ., στις οποίες είναι ευπρόσδεχτοι, όπως και εσείς.

Όσοι προτίθεστε να παραστείτε, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε μέχρι τις 23 Αυγούστου 2010 στο τηλέφωνο 99019795 (υπόψη κ. Σοφίας) για σκοπούς καλύτερης προετοιμασίας.Λευκωσία, 30 Ιουλίου 2010

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Ο Πρόεδρος και τα μέλη

του Πολιτιστικού Ομίλου Αργακίου